Ervaringen

"Ik heb de begeleiding van Anja als fijn ervaren. In een veilige setting, zonder druk je eigen angsten en trauma’s aankijken. Ik kon hierin een eigen tempo volgen. De combinatie van gesprekken en lichaamsgerichte oefeningen maakt dat er  een koppeling tussen het weten (brein) en het voelen (sensaties in je lijf) ontstaat waardoor je kunt ontladen en herbelevingen minder heftig beleefd worden. Dat heeft mij erg geholpen. Anja is deskundig maar ook nuchter en dat was voor mij heel helpend. Uiteindelijk moet je ook gewoon weer verder met dat wat er is. Dankjewel Anja!"


Ingrid


"In het contact met mensen kwam ik belemmeringen tegen in mezelf waarmee ik heb geworsteld. In de 
sessies die ik met jou heb gehad, heb ik meer inzicht gekregen waarom dit soms gebeurde. Door onze gesprekken en lichaamsgerichte oefeningen heb ik hieraan kunnen werken. Het heeft mij oprecht verwonderd dat na de sessies het effect vaak gelijk voelbaar was en dat dit blijvend is, ook nu we de behandeling hebben afgerond. Ik heb je ervaren als een betrokken en kundig behandelaar. Ook op de meest kwetsbare momenten voelde ik mij veilig, in goede handen. Ik ben erg blij dat ik met mijn vraag bij jou terecht kon, je hebt mij hierbij echt geholpen."


Marieke

"Door de therapie kan ik beter voelen wat mijn lijf mij zegt. Ik voel de signalen duidelijker die aangeven dat ik mijn grenzen bereik en  wat het betekent om erover heen te gaan. Ook heb ik nu meer handvatten om gedachten die mij belemmeren, aan te pakken. Ik heb meer inzichten gekregen over wat mij belemmert en wat mij helpt, zodat ik andere/betere keuzes kan maken. Anja neemt echt de tijd en sluit erg goed aan bij waar ik sta. Ik voel mij goed gehoord, maar ook soms even voorbij het comfortabele, waardoor er nieuwe inzichten komen.

Ik vind Anja een fijne therapeut, zij luistert goed, volgt mijn tempo, heeft geen oordeel en legt alles goed uit. Anja, ik heb er veel aan gehad en wil je nogmaals hartelijk danken!"

Toos


"Het aangaan vroegkinderlijk trauma was lastig te erkennen en ten spannend om naar kijken. Anja biedt de veiligheid, de rust en het vertrouwen om het aan te gaan. Met behulp van signalen van het lichaam en goede vragen van Anja konden we het trauma opsporen, accepteren en ombuigen. Anja is een zeer professionele, gedegen en ervaren coach. Ik voel mij lichter en levendiger!"

Marleen